Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești 2023

 În zilele de 5 și 6 Mai 2023 va avea loc, la nivelul UPB și al departamentului nostru, Sesiunea anuală de Comunicări Științifice Studențești. Va rugam sa incurajati studenții dvs. să participe pentru a avea ocazia de a face cunoscute preocupările și realizarile lor.

Pentru înscriere și participare vor fi necesare următoarele informații complete: 

  • autor (autori, daca este cazul), grupa/modul master, facultate
  • titlul lucrării
  • îndrumător (indrumatori, daca este cazul), departament, facultate

Va rugam sa faceti înscrierea lucrărilor folosind următorul model. Înscrierile vor fi făcute de către cadrul didactic îndrumător și trebuie trimise la adresa de email:  scss.dept.aii@gmail.com specificand, la Subiect: “Inscriere SCSS 2023”. În cazul lucrărilor coordonate de către un colectiv de indrumatori, înscrierea va fi făcută o singura data. 

Va rugam sa trimiteti înscrierile pana la data de 19 Aprilie 2023 (inclusiv). 

Pentru elaborarea lucrării, autorii sunt rugați sa foloseasca următorul model. Lucrarea finală trebuie sa fie în format .DOC/.DOCX sau .PDF.

Prezentările vor fi realizate într-unul din formatele .PPT/.PPTX/.PDF. Durata fiecărei prezentări va fi cuprinsa intre 7-10 minute, în care se includ și demonstrațiile practice, daca este cazul.

În cazul în care exista studenți interesați să participe la SCSS 2023, dar nu s-au inscris la timp, aceștia se pot prezenta direct în ziua lucrărilor Sesiunii. Pentru a putea face acest lucru și pentru a obține informații adiționale, studenții respectivi sunt rugați să contacteze urgent secretarul comisiei la care doresc sa participe. 

Desfășurarea SCSS 2023 va fi în format fizic sau hibrid, după cum va decide fiecare comisie. In cazul in care este posibila participarea online, informatii necesare conectarii la canalul TEAMS corespunzator se vor gasi in programele sectiunilor.

Se recomandă participanților parcurgerea metodologiei SCSS.

Curs MOODLE dedicat SCSS-AII.

Programele secțiunilor departamentului AII
Secțiunea 03-01 AHS
Secțiunea 03-02 TMEAI
Secțiunea 03-03 ASCA
Secțiunea 03-04 MPI
Secțiunea 03-05 PCD
Premiile acordate
Secțiunea 03-01 AHS
Secțiunea 03-02 TMEAI
Secțiunea 03-03 ASCA
Secțiunea 03-04 MPI
Secțiunea 03-05 PCD

Date

05 - 06 mai 2023
Expired!

Time

All Day

Location

UPB - AII

Other Locations

Category

Organizer

AII

Other Organizers

Scroll to Top