Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești

 În zilele de 13 și 14 Mai 2022 va avea loc, la nivelul UPB și al departamentului nostru, Sesiunea anuală de Comunicări Științifice Studențești. Va rugam sa incurajati studenții dvs. să participe pentru a avea ocazia de a face cunoscute preocupările și realizarile lor.

Pentru înscriere și participare vor fi necesare următoarele informații complete: 

  • autor (autori, daca este cazul), grupa/modul master, facultate
  • titlul lucrării
  • îndrumător (indrumatori, daca este cazul), departament, facultate

Va rugam sa faceti înscrierea lucrărilor folosind următorul model. Înscrierile vor fi făcute de către cadrul didactic îndrumător și trebuie trimise la adresa de email: scss.dept.aii@gmail.com specificand, la Subiect: “Inscriere SCSS 2022”. În cazul lucrărilor coordonate de către un colectiv de indrumatori, înscrierea va fi făcută o singura data. 

Va rugam sa trimiteti inscrierile pana la data de 28 Aprilie 2022, ora 20:00

Pentru elaborarea lucrării, autorii sunt rugați sa foloseasca următorul model. Lucrarea finală trebuie sa fie în format .DOC/.DOCX sau .PDF.

Prezentările vor fi realizate într-unul din formatele .PPT/.PPTX/.PDF. Durata fiecărei prezentări va fi cuprinsa intre 7-10 minute, în care se includ și demonstrațiile practice, daca este cazul.

În cazul în care exista studenți interesați să participe la SCSS 2022, dar nu s-au inscris la timp, aceștia se pot prezenta direct în ziua lucrărilor Sesiunii. Pentru a putea face acest lucru și pentru a obține informații adiționale, studenții respectivi sunt rugați să contacteze urgent secretarul comisiei la care doresc sa participe. 

Desfășurarea SCSS 2022 va fi în format fizic sau hibrid, după cum va decide fiecare comisie.  

Se recomandă participanților parcurgerea metodologiei SCSS.

Programele secțiunilor departamentului AII
Secțiunea 03-01
Secțiunea 03-02 
Secțiunea 03-03 
Secțiunea 03-04    
Premii acordate
Secțiunea 03-01
Secțiunea 03-02 
Secțiunea 03-03 
Secțiunea 03-04    

Date

13 - 14 mai 2022
Expired!

Time

All Day
Category
Scroll to Top