Automatică și Informatică Industrială

Cu o îndelungată experiență de educație și cercetare pentru sisteme informatice și de automatizare distribuite, managementul și protecţia informațiilor, prelucrare inteligentă de date și imagini, robotică şi vedere artificială, informatică medicală, fabricaţie integrată cu calculator, automatizări în industria energetică, sisteme orientate pe servicii, dezvoltare bazată pe modele, sisteme de măsurare şi transmisie a datelor.

Evenimente

No event found!

Licență

Direcția A – Informatică Aplicată – face parte din domeniul de licență Ingineria Sistemelor, specializarea Automatică și Informatică Aplicată

Master

Vreți să vă completați cunoștințele și abilitățile practice pentru a găsi cel mai potrivit job? Aflați mai multe informații despre programele de masterat organizate în cadrul departamentului AII.

Doctorat

Dacă doriți să vă valorificati creativitatea și să vă implicați în cercetare, avem o echipă deschisă, cu peste 10 conducători științifici de doctorat.

Cadre didactice

Departamentul de Automatică și Informatică Industrială este alcătuit din peste 40 de cadre didactice, printre care se numără membri titulari și profesori emeriți.

Pe site-ul nostru puteți găsi, pentru fiecare dintre noi, detalii despre profilul educational și activitatea științifică.


Cercetare

Aplicarea conceptelor și tehnologiilor informatice în toate domeniile reprezinta motorul lumii de azi și strategia de succes pentru viitor – așa cum va fi el prefigurat și împlinit de către studenții noștri.

Informații

Scroll to Top