EESTEC Embedded Minds

flyerfata flyerspate

Embedded Minds este un workshop de o saptamana ce se bucura de un larg suport academic si din partea industriei. Principiul pe care se bazează evenimentul este “learning by doing”.


Tema de anul acesta este reprezentata de controlul unor trenulete la scara redusa. Participantii vor fi indrumati in cadrul workshop-ului de specialisti de la Intel astfel incat vor avea ocazia sa puna in practica cunostintele de programare acumulate in cadrul cursurilor de la facultate. Acestia vor fi impartiti in grupe de 4 membri ce vor avea ocazia sa implementeze propriile idei, cat si o serie de task-uri cu punctaje prestabilite. Un exemplu de task poate fi automatizarea unui mini-sistem de trecere la nivel cu calea ferata, in care barierele se ridica si coboara automat in functie de pozitia trenului. La finalul celor 5 zile, in baza punctajului acumulat de-a lungul workshop-ului se va premia echipa cu cel mai mare punctaj.


Embedded Minds se va desfasura intre 6 si 13 mai, avand o zi de conferinta (vineri - 6 mai) si 5 zile de workshop (9-13 mai). Workshop-ul va avea loc in Biblioteca UPB. Pentru inscrieri accesati urmatorul link.

Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting