SCSS-2021, 14-15 Mai, 2021


Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti - 2021

 

 In zilele de 14 si 15 Mai 2021 va avea loc, la nivelul UPB si al departamentului nostru, Sesiunea anuala de Comunicari Stiintifice Studentesti. Va rugam sa incurajati studentii dvs. sa participe pentru a avea ocazia de a face cunoscute preocuparile si realizarile lor.

Pentru inscriere si participare vor fi necesare urmatoarele informatii complete: 

    • autor (autori, daca este cazul), grupa/modul master, facultate
    • titlul lucrarii
    • indrumator (indrumatori, daca este cazul), departament, facultate

Va rugam sa faceti inscrierea lucrarilor folosind urmatorul model. Inscrierile vor fi facute de catre cadrul didactic indrumator si trebuie trimise la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza specificand, la Subiect: "Inscriere SCSS 2021". In cazul lucrarilor coordonate de catre un colectiv de indrumatori, inscrierea va fi facuta o singura data. 

Va rugam sa trimiteti inscrierile pana la data de 28 Aprilie 2021, ora 20:00.

Pentru elaborarea lucrarii, autorii sunt rugati sa foloseasca urmatorul model. Lucrarea finala trebuie sa fie in format .DOC/.DOCX sau .PDF.

Prezentarile vor fi realizate intr-unul din formatele .PPT/.PPTX/.PDF. Durata fiecarei prezentari va fi cuprinsa intre 7-10 minute, in care se includ si demonstratiile practice, daca este cazul.

In cazul in care exista studenti interesati sa participe la SCSS 2021, dar nu s-au inscris la timp, acestia se pot prezenta direct in ziua lucrarilor Sesiunii. Pentru a putea face acest lucru si pentru a obtine informatii aditionale, studentii respectivi sunt rugati sa contacteze urgent secretarul comisiei la care doresc sa participe. Detalii despre membrii comisiilor, lucrari si studentii inscrisi pot fi consultate in programele de mai jos. 

Data fiind situatia pandemica actuala, lucrarile Sesiunii se vor desfasura online. Informatii detaliate pot fi obtinute de pe platforma Moodle, cursul SCSS_AII, unde studentii participanti vor fi inrolati in scurta vreme. 


Programele sectiunilor departamentului AII
Sectiunea 03-01 Sectiunea 03-02  Sectiunea 03-03  Sectiunea 03-04  Sectiunea 03-05
   
  
 
Premiile acordate la sectiunile departamentului AII
Sectiunea 03-01 Sectiunea 03-02 Sectiunea 03-03 Sectiunea 03-04  Sectiunea 03-05
   
  
 

 
Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting