SCSS-2020, 8-9 Mai, 2020

Call for Papers


Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti - 2020

 

 In zilele de 8 si 9 Mai 2020 va avea loc, la nivelul UPB si al departamentului nostru, Sesiunea anuala de Comunicari Stiintifice Studentesti. Va rugam sa incurajati studentii dvs. sa participe pentru a avea ocazia de a face cunoscute preocuparile si realizarile lor.

Pentru inscriere si participare vor fi necesare urmatoarele informatii complete: 

    • autor (autori, daca este cazul), grupa/modul master, facultate
    • titlul lucrarii,
    • indrumator (indrumatori, daca este cazul), departament, facultate

Va rugam sa faceti inscrierea lucrarilor folosind urmatorul model. Toate inscrierile trebuie trimise la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza specificand, la Subiect: "Inscriere SCSS 2020". 

Va rugam sa trimiteti inscrierile pana la data de 23 Aprilie 2020, ora 20:00.

Pentru elaborarea lucrarii, autorii sunt rugati sa foloseasca urmatorul model. Lucrarea finala trebuie sa fie in format .DOC/.DOCX sau .PDF.

Prezentarile vor fi realizate intr-unul din formatele .PPT/.PPTX/.PDF/.MP4 Durata fiecarei prezentari va fi cuprinsa intre 7-10 minute, inclusiv demonstratiile practice, daca este cazul.

     
      Pentru detalii legate de realizarea si predarea documentatiei si prezentarii precum si informatii legate de participarea la lucrarile Sesiunii va rugam sa consultati urmatoarea metodologie.

   

Programele sectiunilor departamentului AII
Sectiunea 03-01 Sectiunea 03-02  Sectiunea 03-03  Sectiunea 03-04
   
     
Premiile acordate la sectiunile departamentului AII
Sectiunea 03-01 Sectiunea 03-02  Sectiunea 03-03  Sectiunea 03-04
  
     
Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting