Informatii legate de sustinerea examenului de licenta Septembrie - 2017

Sesiunea de sustinere a examenului de licenta se va desfasura in perioada 11 si 12 Septembrie 2017.

Lucrarile, in format electronic nesecurizat PDF sau Word, trebuie incarcate pe platforma studenti.pub.ro pana la data de 06.09.2017. Aveti mare grija la completarea datelor personale precum si a celor legate de lucrare in sine. Intrucat procedura de generare a cataloagelor si diplomelor este automata, orice eroare va atrage intocmirea eronata a documentelor respective, cu toate neplacerile care vor decurge de aici. Studentul isi asuma in totalitate informatiile pe care le furnizeaza !

ATENTIE !!!

- Toate lucrarile vor trece prin procedura de verificare antiplagiat. Conform deciziei Consiliului Facultatii, lucrarile care nu trec testul antiplagiat sau nu au fost testate impotriva plagiatului NU vor putea fi sustinute in fata comisiei de evaluare.

- Nu este permisa nicio diferenta intre versiunea tiparita si cea incarcata on line. In caz contrar studentul nu se poate prezenta la sustinerea lucrarii de licenta.


Componenta comisiei:

 Presedinte :   Prof.dr.ing. Dan Popescu

Membri     :  Prof.dr.ing. Andrei Hossu

                      Conf.dr.ing. Grigore Stamatescu

                      Conf.dr.ing. Silviu Raileanu

                      SL.dr.ing. Radu Pietraru

Secretar     : SL.dr.ing. Daniel Merezeanu


Lista studentilor inscrisi pentru sustinerea lucrarii de licenta in sesiunea Septembrie 2017

Rezultatele se afiseaza la sfarsitul fiecarei zile: 11.09.2017 

Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting