SCSS-2012 - 11 Mai, 2012

Call for Papers


Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti - 2012

 

11 Mai 2012, Bucuresti, UPB

 

In ziua de 11 Mai 2012 va avea loc, la nivelul UPB si al departamentului nostru, deja traditionala Sesiune anuala de Comunicari Stiintifice Studentesti. Va rugam sa incurajati studentii dvs. sa participe pentru a avea ocazia de a face cunoscute preocuparile si realizarile lor.

Pentru participare trimiteti informatii complete despre autor (autori, daca sunt mai multi), titlul lucrarii, indurmator (indrumatori, daca sunt mai multi) la una din adresele de mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Termenul limita pentru inscriere a fost extins pana la data de 25 Aprilie 2012.

In situatii exceptionale (bine justificate) exista posibilitatea prezentarii cu o lucrare direct la comisie in ziua sustinerii. In acest caz, lucrarea nu va fi prinsa in programul tiparit insa va fi inclusa in raportul final. De asemenea, nu vor exista repercusiuni asupra autorilor, acestia putand in continuare sa castige premiile puse in joc.

Cele mai bune lucrari din concurs vor fi premiate cu o mica suma de bani (inca nestabilita de catre conducerea facultatii) si vor fi publicate (daca exista suport tot din partea conducerii facultatii) in volume dedicate sesiunilor studentesti sau alte reviste, jurnale, etc.

Pentru elaborarea lucrarii, autorii sunt rugati sa foloseasca urmatorul template. Lucrarea tiparita va fi predata secretarului/secretarei comisiei in ziua sesiunii, inaintea inceperii prezentarilor.

Prezentarile vor fi realizate in format .PPT (MS Power Point) si vor fi copiate pe calculatorul indicat de sercretarul/secretara comisiei. Durata fiecarei prezentari va fi cuprinsa intre 7-10 minute, inclusiv demonstratiile practice, daca este cazul. Se recomanda evitarea formatului .PPTX.Program - Comisia 1

Rezultate - Comisia 1 


Program - Comisia 2

Rezultate - Comisia 2


Program - Comisia 3

Rezultate - Comisia 3


Choosing the best web hosting some times could be difficulty if you dont know what to look for. Read hosting reviews and if you may like we highly recommend using green hosting servers.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting